Máme tu v poradí tretí mesiac, Marec. Ani sme sa nenazdali a od Vianoc už prešli tri mesiace. Ráno sa už lepšie vstáva, dni sú dlhšie a vonku teplejšie. Niekedy sa síce v počasí nevyznáme, pretože kým zoberieme sánky a chceme ísť na kopec, už je teplo a môžeme sa akurát bicyklovať 🙂

Mali sme však obrovský zážitok, keď k nám do domova prišla skupina FOR YOU ACAPELLA, ktorá nám vďaka svojím hlasom dokázala nahradiť hudobné nástroje. Deti sa veľmi bavili a aj sme si potancovali.

S chalanmi nacvičujeme a hudobné číslo, nakoľko sa v apríli zúčastníme vystúpenia v Košiciach. Treba uznať, že spev majú v krvi, a preto to nie je žiaden problém. Ostáva sa už len poriadne doučiť slová pesničiek 🙂

Všetci sme sa však tešili na veľkonočné sviatky a prispôsobujeme tomu aj výzdobu a vypekanie. Pri spoločnej prechádzke chalani nazbierali bahniatka a potom doma z toho vyrábali krásne dekorácie. Zúčastnili sme sa aj sv. omše v rámci trojdnia a veľa času venovali rozprávaniu o zmysle Veľkej Noci. Nachystali sme si aj košíček s dobrotami, a na veľkonočné ráno ho pôjdeme dať posvätiť.

Slniečko nám prinieslo obrovskú radosť. Snažíme sa využiť každý pekný deň na hry v parku alebo prechádzky, aby sme sa konečne po dlhom čase zohrievali nielen pri radiátoroch, ale aj vonku a začali sa tešiť na krásne jarné dni.