Mesiac november sa mesiacom prekvapení stal, keď do nášho domu nové deti privial. My sme sa z toho veľmi tešili a rýchlo sme si ich obe obľúbili. Okrem radosti, ktoré nám priniesli, sme sa začali priúčať aj veľkej zodpovednosti za našich malých ani nie dvojročných kamarátov.

5.11. 2017 – sme sa s tetou vybrali všetci do Popradu, v OC Forum bola Halloweenska akcia, ktorej sme sa s radosťou zúčastnili. Niektorých hier, súťaží, maľovaniu na tvár či minidiskotéky sa zúčastnili len naši mladší členovia, no farbeniu vlasov z kriedy a vyrezávaniu tekvíc priamo v obchodnom centre neodolali ani starší.

14.11. 2017 – K nám do domu prišli noví kamaráti Rudko a Marcelka, sú to dvojičky, ktoré nemajú ešte ani dva roky no aj tak si hneď získali srdcia nás všetkých. Vítame Vás 🙂

17.11. 2017 – Okrem všetkých povinností a radostí sme samozrejme nemohli prehliadnuť ani našu meninovú oslávenkyňu. Ďarčeky ju veľmi potešili a koláčiky veľmi chutili. Klaudia ešte raz “Všetko najlepšie” 🙂

23.11. 2017 – Sme sa boli pozrieť na výstavu “Farby jesene”, ktorá bola realizovaná z našich prác. Zapojili sa všetky rodinné domy z detského domova a preto sme si mohli porovnať jesenné nápady ostatných, ale mali sme aj možnosť opäť vidieť našich kamarátov z iných rodinných domov.

Prekvapení, že už cvaklo :)

25.11. 2017 – Nadišiel ten čas, keď všade bolo už veľa snehu a my sme nemuseli ísť do školy, zobrali sme preto všetko na čom sa dá šmýkať a “hurá” v ústrety Štrbskému Plesu trošku posánkovať.

Sánkujeme sa                                                        IMG_20171125_142410

27. 11. 2017 – Sme si spoločne so školou spomenuli aj na našich štvornohých kamarátov, do tejto akcie sa zapojila celá škola, ktorá urobila zbierku pre zvieratká v útulkoch. Tie predsa nemôžu za to, že sú tam a tak im pomôžeme aspoň máličkom a to tak, že sme im doniesli kostičku a psiu lahôdku. Tieto darčeky sme im zaniesli osobne, spolu s pani učiteľkami.