Je tu posledný mesiac v roku a s ním spojené najkrajšie sviatky Vianoce, ale aj pôžitok zo zimných prázdnin. Čakalo nás množstvo prekvapení a to nie len vo forme hmotných darčekov, ale aj tajného Vianočného pobytu, ktorým nás prekvapili naši vychovávatelia.

 

3. 12. 2017 – Jedno skvelé kníhkupectvo a úžasní ľudia, ktorí ho navštevujú sa rozhodli pomôcť nám, deťom z detského domova a darovali nám knižky, aby sme sa mohli naučiť krajšie čítať, veľa dozvedieť a hlavne vtiahnuť do sveta kníh. Rozhodli sme sa, že dobrí ľudia si zaslúžia aj malý darček od nás, ako poďakovanie za ich pekný skutok. Pozrite sa sami, bude sa im páčiť?

DSCN0713 DSCN0714

10. 12. 2017 – Sme sa vybrali na nákupy, niektorí z nás obdarovali len samých seba, iní si spomenuli aj na ľudí, ktorých majú radi a chceli potešiť aj ich 🙂

16. 12. 2017 – Bol príjemný deň, a nám sa nechcelo len tak sedieť doma, zobrali sme sánky, boby, klzaky a šli sa sánkovať rovno na Štrbské pleso. Zážitok bol veľký, cesta veselá a guľovačka s tetou nezabudnuteľná.

22. 12. 2017 – Prišlo to špeciálne prekvapenie, naším vychovávateľom sa podarilo vybaviť nám tábor plný zážitkov Očkolandiu. Mali sme tam Vianoce, Silvestra ale aj diskotéke, prázdniny, ktoré stáli zato. 🙂