Začal sa nový mesiac a aj keď je február zo všetkých mesiacov najkratší, stihli sme v ňom zažiť množstvo zážitkov, či priučiť sa novým poznatkom v rôznych oblastiach.

 

2.2. 2018 – Hneď v úvode mesiaca nám radosť robilo hneď niekoľko faktov:

Erika oslavovala meniny, gratulujeme a dúfame, že všetky darčeky od nás sa Ti veľmi páčili. 🙂

Polročné prázdniny – keďže polročné vysvedčenia sme dostali už pár dní vopred, mohli sme si vybrať podľa vlastnej predstavy ako strávime tento prázdninový deň. Hrali sme sa najrôznejšie hry, pripravovali sme si obľúbené jedlo a to najlepšie nás ešte len čakalo.

Kino Max Poprad – za odmenu sme sa mohli vybrať aj do kina, predstavenie “Coco” sa nám veľmi páčilo, možno aj preto, že v rozprávke si išli za svojim cieľom aj napriek prekážkam, ktoré sa im stavali do cesty. Je to podobné ako v našom živote, hlavne si však ísť stále za svojím cieľom.

9. 2. 2018 – Rudko a Marcelka mali v jasliach vlastný karneval, mali svoju vlastnú diskotéku, masky a hlavne dobrú náladu.

12. 2. 2018 – Sa ani väčšie deti nedali zahanbiť a v škole oslávili karneval tak, ako sa patrí, ako inak by to aj šlo veď sami boli nápomocný pri tvorbe svojich masiek 🙂