Je tu v poradí už tretí mesiac a to marec. Mesiac, v ktorom sa oficiálne začína jar, mesiac, kedy tento rok začínajú aj veľkonočné sviatky. Ani my sme nezaháľali dom ozdobovali a každý deň sa zabávali.

1.3. 2018 – Hneď v úvode mesiaca sa všetko dobre začalo, ešte stále pretrvávali príjemné jarné prázdniny a my sme sa s našou tetou vybrali do Popradu na parádnu a bláznivú sánkovačku. Samozrejme to bola náročná práca vybehnúť neraz na veľký kopec a v poriadnej zime, preto potom o to lepšie padlo príjemné posedenie v pizzérii pri teplom čaji.

3.3. 2018 – Sme navštívili našich kamarátov v  rodinnom dome Poprad – Veľká, kde bol organizovaný koncert pre deti FOR  YOU. Na tomto koncerte bolo úžasné to, že tam bola ACAPELLA, teda sme mali pocit, že počujeme všetky hudobné nástroje, no všetko to bola len šikovnosť umelcov.

19. 3. 2018 – Okrem ostatných iných,  mnohých Jožkov, oslavoval sviatok svojich menín aj náš Jožko, ktorý si takmer nespomenul, že práve dnes má jeden zo svojich veľkých dní. Ešteže má takých skvelých kamarátov v dome, ktorý sa postarali o prekvapenie pre Jožka a pomohli mu osláviť tento výnimočný deň. Ešte raz všetko najlepšie Jožko 🙂

29.3. 2018 – Sa nám začali veľkonočné prázdniny, na tie sa patrične tešíme a pripravujeme aj my. Niektorí z nás išli sviatky stráviť s rodinou, tým ktorým sa to nepodarilo sa snažíme priblížiť rodinu tu v našom dome a spoločne sa pripravujeme na jedny z najväčších sviatkov v roku. Okrem výzdoby domu, prípravy vajíčok a oboznamovania sa s významom týchto sviatkov pomáhame tetám a ujom v kuchyni, Janko chystá šalát, Mária zas pripravuje chutnú večeru.