Konečne je tu dlho očakávaný, posledný mesiac školského roka 2016/2017. Ten sa nám neodmysliteľne spája nie len s uzatváraním známok v škole, ale aj oslavou dňa detí, príjemným teplým počasím, či návštevou Tatranských krás.

1.6. 2017 – Sme sa zúčastnili medzinárodného dňa detí v rodinnom dome Poprad – Veľká, kde sme okrem hier a zábavy, mali možnosť stretnúť sa aj so štátnym tajomníkom z MPSVaR  Ing. Ivanom Švejnom. Vypočuli sme si jeho slová a mali sme možnosť opýtať sa ho aj na to, čo zaujíma nás. Boli sme obdarovaní nie len sladkosťami, ale aj hračkami a rôznym športovým náradím. Aby sme deň zavŕšili príjemnou bodkou vybrali sme sa ešte na plaváreň do Svitu, kde sme sa vybláznili a zrelaxovali.

2.6. 2017 – Sa nám do domu konečne vrátila z DPL Hraň naša Erika.

11.6. 2017 – Hneď z rána sme sa vybrali do Tatranskej Lomnice. Navštívili sme Múzeum, ktoré sa tu nachádza, ale aj kamarátov v rodinnom dome Tatranská Lomnica.

29.6. 2017 – O tom, že aj v našom dome máme talenty my dobre vieme, ale aby o tom vedeli aj iní zúčastnili sa náš Peter a Mária kaderníckej súťaže “Model a modelka”, ktorá sa uskutočnila v Kežmarku.

30.6. 2016 – Nadišiel čas, keď sme si slávnostne mohli prevziať vysvedčenia a zavŕšiť tak ďalší školský rok.