Prázdniny sa začali a my nevieme, kam skôr skočiť. V tomto mesiaci máme okrem výletov naplánovaný aj pobyt v tábore, či oslavu krásnych pätnástych narodenín nášho Janka.

4.7. 2017 – Nás vietor zavial do neďalekej biofarmy vo Východnej. Priúčali sme sa tu starostlivosti o zvieratá, nahliadli sme do prípravy krmiva, videli sme dojenie kráv ale aj škôlku teliatok. Okrem poučných informácií, ktoré nám sprostredkovali ochotní pracovníci z biofarmy sme mali možnosť skákať do sena tak, ako sa kedysi zabávali aj iné deti.

5.7. 2017 – Poriadne sme si ani nevydýchli a už sme sa hrnuli za ďalším poznaním. Vybrali sme sa na turistickú vychádzku až na Hrebienok.

7.7. 2017 – Nás teplé slnečné lúče, vytiahli na kúpalisko vo Svite.

9.7. 2017 – Sme navštívili Tatranskú Lomnicu, do ktorej nás prilákala výstava historických vozidiel, mali sme možnosť obzrieť si niekoľko desiatok veteránov a dozvedieť sa o nich aj zaujímavé poznatky. Okrem prehliadky vozidiel sme však mali ešte jednu dôležitú úlohu a to zagratulovať nášmu Jankovi, ktorý práve tento mesiac dovŕšil 15 rokov. Janko ešte raz Ti gratulujeme a prajeme všetko len to najlepšie!

Autá sa nám vždy páčili a aj takéto skvosty 013

 

Jankova oslava narodenín

16.7. 2017 – Po niekoľkodňových prípravách, ktoré zahŕňali prevažne balenie potrebných vecí sme sa konečne vybrali do tábora “Očkolandie”, kde sme mali možnosť stretnúť sa aj s kamarátmi, ktorých sme už dlhšie nevideli, no aj zoznámiť sa s inými, ktorí prišli z rôznych detských domov z celého Slovenska. Zažili sme výlety, diskotéky, či rôzne hry. Milo nás prekvapila aj významná pochvala pre Jožka, za jeho skvelú pravidelnú pomoc v kuchyni. Len tak ďalej Jožko!

30.7. 2017 – Tak a je to tu, návrat z tábora, veľa zážitkov, emócií a nových priateľstiev.