A je tu august. Ani sme sa nenazdali a už plynie druhý mesiac školských prázdnin. My však nezaháľame a užívame si rovnako relax, ako aj výlety.

2.8. 2017 – Sa v Poprade na námestí konala akcia “Made in Slovakia”, ktorá bola zameraná na prezentáciu slovenských výrobkov, slovenských tradičných jedál a slovenskej kultúry. Okrem toho, že sme videli aj remeselníkov priamo pri výkone svojho remesla, ochutnali sme výborné langoše a sledovali program ako napr. ľudového zabávača Jožka Jožku, či spevácke vystúpenie Majka Spirita.

16.8. 2017 – Sme sa spoločne vybrali trošku odreagovať a zmeniť prostredie opäť raz do Svitu na plaváreň.

25.8. 2017 – Hlásili príjemné počasie a preto sme neváhali a vybrali sa na výlet, tentokrát až do Košíc. Cesta bola zábavná a návšteva Dinoparku ešte viac. Keďže sme merali toľkú cestu nedalo nám to a išli sme sa pozrieť aj do slávnej Zoo v Košiciach. Množstvo druhov zvierat sme videli po prvýkrát a o to viac sa nám to páčilo.

Dinopark Košice057

29.8. 2017 – K záveru prázdnin sme sa vybrali ešte na jeden výlet a to na Štrbské pleso. Obdivovali sme krásy prírody, domácich predajcov suvenírov, ale aj mini zábavný park pod skokanskými mostíkmi.

Štrbské pleso a my 004