A je to tu, pomaly ale isto sme sa presunuli do druhej polovice prázdnin. Počasie nám prialo a my sme sa mohli pokojne venovať všetkým aktivitám, ktoré máme radi.

8. 08. 2018 – Sme sa vybrali navštíviť našich kamarátov do Popradu, konkrétne do mestskej časti Veľká a tam sme mali možnosť hrať futbal, zhovárať sa s ostatnými deckami a zabávať sa na rôznych bláznivých hrách.

9. 08. 2018 – Nás krásne slnečné počasie vytiahlo do Starého Smokovca do cukrárne. Pochutili sme si naozaj všetci, pretože každý z nás má poriadne sladký jazýček. 🙂

20. – 23. 08. 2018 – Nadišiel čas, keď sme si aj my išli oddýchnuť na našu “chalupu” v Liptovskej Tepličke. Zmena prostredia nám všetkých prospela a vrátili sme sa svieži a pozitívne naladený. Darmo, v obklopení prírody sa majú všetci lepšie.

31. 08. 2018 – Sa v obci Veľký Slavkov všetci dobre zabávali na koncerte Petra a Pavla Stašákovcov, pri príležitosti dňa obce. Samozrejme náš temperament sa nezaprie a tam, kde je dobrá zábava sa aj my pridáme spievame a tancujeme.